måndag 6 juli 2009

Vad man inte skulle vilja köpa begagnat

Michael Jacksons berömda handske är till salu. Ja, svettig och go, det är alltid någon snuskig jävel som vill ha den någonstans. Såg även en annons för använda trosor idag, ju fler dagar de var använda, desto dyrare... Ja, alltid finns det någon som gillar´t! Det är lite samma sak som att handla på seconhand. Man vill gärna att nya kläder ska lukta fräscht men istället luktar det gammalt dvs pensionär, malmedel och lite bajs!

Andra saker som man inte skulle vilja köpa begagnat är; löständer, näsdukar, lypsyl, sexleksaker, körtkort, toalettborstar och plåster.

14 kommentarer:

 1. Håller med, begagnat är tveksamma grejer.

  SvaraRadera
 2. Håller med dig fullständigt, vissa begagnade saker vill man bara inte veta av. XD

  Jaha så du är en gamer du? =D Fasiken vad häftigt. Och ja får nog göra det kanske. =)

  SvaraRadera
 3. Haha,begagnade löständer...det vore något! ;)

  SvaraRadera
 4. Har ni inte tvättmaskiner och högtryckstvättar? Min budget skulle spricka upp totalt om jag inte stal eller köpte begagnat på auktioner och secondhand. Är halvpensionär och luktar redan lite illa. Så vad kan gå snett? Jag brukar slita bort plåster från sovande A-lagare. Ha ha! Förvånade de blir när de vaknar - inget plåster ;)

  SvaraRadera
 5. Tuggummin bör finnas med på den där listan. Och örontopps. Peace

  SvaraRadera
 6. Men man kan ju tvätta i 90 först!

  SvaraRadera
 7. underbar blogg,..
  man vill inte köpa folk badkläder beg heller!

  SvaraRadera
 8. ...eller tamponger.
  .
  http://pjoltas.blogg.se

  SvaraRadera
 9. Brukar för säkerhet skull slicka i grenen när jag shoppar loss på secondhand-brallor. Jag har väldigt känslig tunga. Sött=diabetes kattpiss= T-dojakonsument.

  SvaraRadera
 10. Det är ju klart man vill köpa begagnade sexleksaker.. det är ju det som är det upphetsanddde., sd (kan inte skriva ordentligt då jag blev för upphetsad av blotta tanken)

  Bra blogg :) keep it up (länkade till dig även om min obesökta blogg kanske inte gör så mycket skillnad)

  SvaraRadera
 11. Min pappa berättade en gång om en bekant som köpte partier med trosor och sov i dem några nätter innan han krängde dom på internet för ganska höga summor. Det funkar.

  SvaraRadera
 12. jag har funderat på att samla använda trosor från ålderdomshem o kränga dem. Hemmet skulle spara pengar på tvätten o trosorna luktar säkert starkt upphetsande. såna där stora bylsiga trosor som Tant Ada har på sig

  SvaraRadera
 13. Alltsa, begagnad toalettborste far man ju varje gang man flyttar. Det har i vart fall jag fatt varje gang jag flyttat. Folk lamnar kvar sin toaborste nar de flyttar ut. For en vecka sedan var det dags igen. Kan inte folk fatta! JAG VILL INTE HA ERA NERBAJSADE TOABORTSAR!!!! Det ar en borst som ni kort om kring i ert bajs.

  Riktigt nice blogg for ovrigt.

  SvaraRadera