söndag 12 juli 2009

Frysta ärtor, Scarlet Johansen o Svullo

Härom natten drömde jag att jag såg en film där huvudrollen var en blandning av Svullo och Eddie Meduza, och den spelades av Scarlet Johansen!

I samma veva drömde jag även att jag hade en hemsida som hette "frystaärtor.se" som var en utredning av äldrevården i Västsverige! I samma dröm befann jag mig i en högskoleklass där studenterna med jämna mellanrum skrek "Flaskapus" och då var det dags att ta upp sina vattenflaskor från SevenEleven och dricka vatten på befallning.

Strax därefter blev jag träffad av en ärta i huvudet av en pensionärstant i matsalen, som propsade på att jag skulle dricka ur hennes glas för att spara på miljön. Jag sa bestämt att jag ville ha ett eget vattenglas, men hon hävdade att det var slöseri och vi hamnade i bråk på matsalsgolvet där gröna ärtor låg mosade överallt och hon tittade på mig med galna skräckfilmsögon.
Någon tolkning på detta?

5 kommentarer:

 1. Du har troligen tittat för mycket på Allsång på Skansen.

  SvaraRadera
 2. well, jag skulle nog säga att du förtillfället är en aning sinnesförvirrad eller genomgår någon form av identitetskris.
  ärtor löser inga problem, var så säker på det!!

  SvaraRadera
 3. Ärtorna...det är dom du egentligen vill åt :)

  SvaraRadera
 4. Hmmm, det lät som en intressant dröm! Ätit för mycket frysta ärtor på sistone? Du fick ju nästan till en egen tolkning på Morrhår och ärtor :) eller ska man säga Morrhår och frysta ärtor...

  SvaraRadera
 5. jag trodde det stod frystastjärtor

  SvaraRadera