söndag 12 juli 2009

Tönt-maten!


Varför måste veckotidningarna alltid presentera maten och recepten sådär överkäckt och töntigt? Måste de kalla recepten för "festligt" och "fräckt" och varför är kassler alltid så hypat? Det är ju inte ens gott. Veckotidnigsredaktionerna verkar tycka det är coolt med tacogratäng, "bullfest" och "fisk med frasigt täcke". Ovan kan du se exemepel jag hittat. Festligt var ordet.

8 kommentarer:

  1. Ja men kassler är ju gott...beroende på vad man gör med den iof..*L*

    SvaraRadera
  2. Det hörs väl på namnet att kass*ler är värdo? Brukar dessutom innehålla onyttigt socker.

    SvaraRadera
  3. All "mat" som som går att laga i en micro är enligt mig inte "mat".
    Så det förklarar varför de måste dra till med ord som "festligt", för att vi ska gå på den uppenbara bluffen :)

    SvaraRadera
  4. Jajamen, och ni ser väl att det står "mums filébabba" på tidingsurklippet längst ner till vänster? Där fick de till det:) eller inte.

    SvaraRadera
  5. Ja, speciellt eftersom de tenderar att dra till med överraskningasmomentet och det får mig att vomera av käckheten.
    ;-)

    SvaraRadera
  6. Håller med men vågar inte skriva något negativt eftersom min bloggdomän ägs av Allers

    SvaraRadera
  7. Är det därför din blogg heter Nonsensakuten? ;)

    SvaraRadera
  8. På mitt jobb prenumereras det på Icakuriren. Herregud. Kasslerrecept, pelargoner och test av minidammsugare.

    SvaraRadera