fredag 10 juli 2009

Dagens tistel

Dagens tistel utdelas till den gubbe som skitit ner sig i sin egen mun, på 3:ans spårvagn mot Kålltorp i måndags. Du gjorde alla oss resenärer en otjänst genom att finnas till. Stäng truten nästa gång du ska andas.
Med vänlig hälsning,
vi som var med.

7 kommentarer:

 1. Dental of me, why dont take dental of me, can't you see, i'm no good without you. You took the part that once was my heart so why don't take dental of me....
  Gammal jazzlåt om dålig munhygien.

  SvaraRadera
 2. Är du verkligen helt säker på att du kan tala för hela spårvagnen när du säger att hans bajs i munnen inte var uppskattat?

  SvaraRadera
 3. Många säger att Pjoltas "snackar skit"...men inte att det luktar. Jag ska skölja munnen med Ac3 nästa gång jag åker buss... För säkerhets skull. Man vill ju inte bli uthängd.
  =)
  http://pjoltas.blogg.se

  SvaraRadera
 4. Svar på kommentar : Tack för din kommentar, Well hjälper du mig? Din Orm som du ska sno på universeum hade varit väl till pass när jag ska råna en bank ;)

  Usch, Jag måste erkänna.. Jag är också en bajsmun! Jag luktar förjävligt i munnen på morgonen, Och VARENDA GÅNG det fucking toapappret är slut är just på morgonen så man springer precis när man vaknar (i knullrufs och säckiga kläder, hallå man vill väl itne ta på sig rena kläder som endå blir smutsiga om man inte tvättat sig?) och köper toapapper.. Kassörskan brukar ta ett steg tillbaka.. Fy skäms att jag inte ens borstar tänderna.. Men jag har en rutin, tandborstning kommer efter frukost som kmr efter toa!

  kram!

  SvaraRadera
 5. Svar på kommentar: Jo det har du faktiskt rätt i. Det var nog bara av ren uttråkning jag fastnade där framför Sommarkrysset, haha!

  SvaraRadera
 6. Åh, har du äntligen träffat min son? Vad roligt ni kan ha tillsammans

  SvaraRadera
 7. Jag blir lite bestört när någon måste använda toapapper istället för tandborste..som Cat Power där..

  SvaraRadera