torsdag 16 juli 2009

Kut, kuk?

Idag var jag och tittade på sälmatning i Slottsskogen.
De måste ju vara så trötta på att bada i sin skitlukt, men de kanske inte tänker på det. De kanske snarare funderar på hur det ska gå för Sverige som ordförandeland i EU, att det vore gott med en fisk och hur man får tyst på alla skrikande barn runtom.

Jag hörde för övrigt fel idag. Jag tyckte djurskötaren sa "Här är en kuk" men han sa, antagligen, "Här är en kut". Dags för revaxör igen kanske...Jag har dolt sälens ansikte, eftersom han vill vara anonym!

9 kommentarer:

 1. Har du hört göteborgsklassikern om killen som på LSD bestämde sig för att hälsa på sälarna vid säldammen. Mitt på dagen dök kom han dit och tog av sig samtliga kläder, dök ner i säldammen, klättrade upp på en av stenarna, la sig på mage och lyfte upp armarna och sa sen "uh uh, jag är en säl, jag är en säl. Barnfamiljerna bara gapade. Sann historia.

  SvaraRadera
 2. Det var ju tur i oturen han inte gjorde det hos isbjörnarna, min käre herr rocc..(Ljuga är jättefult) Jag tycker ändå det visar på hopp för mänskligheten och prov på viss taktfullhet av Mamsell Hibou de la Merde att inte hänga ut pryda och tillbakadragna sälar som önskar vara inkognito

  SvaraRadera
 3. Man hör det man vill höra ;) jag kan läsa på läpparna jag *s*.. Det är EN katt och nej jag har ingen aning om hon gillar öl..men hade den i kylen för kortets skull *s*

  SvaraRadera
 4. Man behöver inte vara hög på LSD för att bada med sälar. Jag tar ofta ett morgondopp i säldammen, just för att det blir så mycket härligare att komma hem och duscha sen, när man vältrat sig i sälskitlukten!

  SvaraRadera
 5. De luktar seriöst väldigt illa. Men det gör gorillor med. Hm...är inte vi släkt på nått sätt med dom...nä, de måste vara fel.

  SvaraRadera
 6. Hehe!
  Jag smsade fel till en kompis en gång.
  "Det finns mycket kuk på Tradera".

  Gissa om jag fortfarande får höra det. =P

  SvaraRadera