fredag 10 juli 2009

Inbrott på Universeum?

Jag funderar på hur jag kan ta mig in på Universeum och fånga den där jättegiftiga ormen de just fått in? Kanske kan jag lyckas klura ut hur larmet funkar, så kan jag smyga in och ta ormen under armen och springa snabbt som en blixt ut. Och utanför väntar en taxi. Jag tänkte nämligen släppa den lös på Rhapsody in Rock, så det blir tyst en gång för alla. Det börjas kännas lite tröttsamt med Roberts svängiga glansiga hår överallt och hans maniska pianospel som gör sönder folks trumhinnor.
Eller så kan jag ju ha ormen som vakthund hemma. Så om det kommer någon jag inte gillar så kan ormen väsa i porttelefonen som en liten, liten varning...

6 kommentarer:

 1. Hehe :-) Vill du ha hjälp med inbrottet så finns jag här :-)

  SvaraRadera
 2. Je det kanske inte var så dumt....i Eskilstuna var det några som släppte ut vitsvarta råttor som dom haft i bur. Dom släpptes i ett buksage och i våras så blev det stan "innegrej" att ta sig till det området och kolla råttorna hur det hade spridit sig... var väl ett hundratal...men nu har dom...kommunen förmodligen haft gift och tagit död på dem. Dom hade nämligen "inhängat" med stängsel några veckor runt området..

  orm vore ju intressant...

  SvaraRadera
 3. Äh..Robert Wells är bra...han är som en motpol mot all bra musik. Man vill ju inte äta pizza i glashus.
  .
  http://pjoltas.blogg.se

  SvaraRadera
 4. Gött att ni är med mig! Och Pjoltas, nej Robert wells är inte bra!

  SvaraRadera