måndag 19 oktober 2009

Röka pipa


Jag funderar på att börja röka pipa. Det är alldeles för få som gör det. Jag ser den där gamle valrossen i Rasmusnalle framför mig, ständigt sugande på sin snugga. Så tänker jag mig att det ska bli. Puffigt och bolmigt.
Oj vad det ska fräsa och riva skönt i mina astmalungor.

13 kommentarer:

 1. Ska man smaka fint får man lida pin.
  + det är tufft att röka!

  SvaraRadera
 2. Han hette Sälle. Var han inte då...säl?
  Sällsamt, minst sagt.

  SvaraRadera
 3. sv: hehehe :)


  ja det vore nått det! pipa! :D

  SvaraRadera
 4. Skulle det medföra att dina luftrör började pipa?

  Säl/valross same same...

  SvaraRadera
 5. En uggla med en pipa, blir det samma sak som en säl?

  SvaraRadera
 6. Haha!
  Säl, valross eller uggla, oavsett vem jag är som röker, så skrämmer inte de nya cigarettförpackningarna mig från att börja röka. Det är ju inte skadligt med rökning. Det där är ju bara gammal skrämselpropaganda, ungefär som att man kan drunkna om man äter för tätt in på man badar, ellera att man får fyrkantiga ögon av att titta på tv.

  SvaraRadera
 7. Framför allt har ju Sälle väldigt skön och avslappnad hållning.

  SvaraRadera
 8. Du aaaaaaaaaaaaaaaaanar inte hur bra rökning är när det gäller att hosta upp slem. Perfekt för dig som har astma, det rensar så bra.

  SvaraRadera
 9. Rasmus Nalle har sina ljusa sidor. Jag har en gammal tidning där de små grisarna skriver brev utan porto och får smisk av brevbäraren. Så kan det gå. Jag nöjde mig med att knulla brevbärarens son och det var han som fick smisk. Han ville komma tillbaka den sjuke fan;)

  SvaraRadera
 10. Nöj dig med en lakritspipa den är riktigt fräck och mycket hälsosammare och bra för blodvärdet.
  Du slipper hosta upp så mycket slem och mår mycket bättre jag lovar.
  ÖHHH inatt halkade jag i en riktigt äcklig slemmig upphostning inne hos en gubbe jag skulle byta inkontinensskydd på. Bläää jag höll på att slå ihjäl mig den var riktigt hal och geggig. Fy för slemmiga blemmor som ligger på golvet.

  SvaraRadera
 11. Jag rökte pipa varje jul unde rnågra år. Eller rökte och rökte, jag puffade på den, gillar lukten av piprök. Min morfar rökte pipa... Och kul att se Sälle. Jag älskar fortfarande Rasmus Nalle och hans underbara vänner :-=

  SvaraRadera