torsdag 1 oktober 2009

Ögontjänare..

Människans bästa vän. Känn på den. Nu kan hundar ge blod för att hjälpa andra hundar som råkat ut för olyckor eller blivit sjuka.
Fint, jättefint verkligen. Och så får de väl en t-shirt. Så jävla fina och barmhärtiga ska de vara hundarna nu för tiden. Inget simpelt sitta i knä eller jaga eller äta kattungar.

Det lär ju frodas en del infektioner och sjukdomar när de får blod av varann.
Könssjukdomar är väl inte hela världen, men jag tänker på smutsiga kanyler från knarkande hundar som fått i sig smittor genom andra hundars sprutor. Då är de inte så snälla och goda längre, de där ögontjänarna till husdjur.

För övrigt hamnar ju blodet i något som kallas "blodbank". Det låter mest som en nerblodad bank tycker jag, hundar med k-pist och rånarluvor som ballar ur vid blotta tanken på att enbart få en hund-fika (en frolic och en skål vatten) som ersättning för blodet de ska ge bort.

Och den ska kallas människans bästa vän? Osanning, säger jag.

8 kommentarer:

 1. Nej. Sant! Otrogna hundar är vad de är!

  SvaraRadera
 2. Jag trodde att man bara avlivar sjuka hundar helt enkelt. Nåja, de kan väl ge dem lite blod först. Allt för att tjäna pengar.

  SvaraRadera
 3. Det går lite långt, när det kommer till husdjur.
  Enligt mig kan man alltid köpa en ny om det krisar...

  SvaraRadera
 4. Och har de utrett hundarnas sexuella läggning före blodgivningstillfällena? De knarkar och kn-ar byrackorna. Det är ett som är säkert!

  SvaraRadera
 5. Förresten minns en löpsedel om "Kungens bäste vän död" för många år sedan. Det visade sig att det var en labrador som hade gått hädan. Ha ha stackars knugen. Han har inga polare.

  SvaraRadera
 6. Jag tror att kungens hund hette Ali från början. Eftersom det är namnet på profetens brorson, så fick Hans majestät ändra hundens namn till Charlie, för att inte kränka främmande makt. hund

  SvaraRadera
 7. människans bästa vän?
  Spegeln?

  SvaraRadera