tisdag 25 augusti 2009

Kiss eller bajs - vilket är dyrast?

Man läser ju titt som tätt att folk åker fast när de urinerar på offentlig plats. Men man hör sällan om någon som bajsar på offentlig plats. Är det olika straffskala på det tro? Är det lika illa både och, eller är det värre att släppa ifrån sig avföring än att urinera? typ 100 kr dyrare? Om det kostar en 5:a att gå på toa kan det ju nästan vara värt det..
Eller i och för sig, tråkigt om man blev påkommen och det stod följande i polisrapporten: "Vederbörande ertappades med avföring på allmän plats.."

13 kommentarer:

 1. Böterna för "allmän bajsning" verkar vara SKITHÖGa.
  =)

  SvaraRadera
 2. Skithöga? Det är knarkarna utanför de allmänna toaletterna.

  SvaraRadera
 3. Haha dör här alltså. Älskar att du går loss på bajs!

  SvaraRadera
 4. E ok om man plockar upp skiten i en bajs la hundpåse!

  SvaraRadera
 5. *ASG* det kan man verkligen undra över !

  SvaraRadera
 6. Blir ju inte så lite jobbigt om man blir ertappad "mitt i" så att säga.
  Hur kniper man av på ett snabbt,effektivt och snyggt sätt?

  SvaraRadera
 7. Det kunde man ge sig fan på. Att hitta Berit Brynja på en blogg om bajs ;o)

  SvaraRadera
 8. Ja vad har man för ärende på en "bajsblogg"? Själv är jag mycket intresserad av ugglor och bergsuvar som sitter och häckar i våra marker just nu.. Så den ursäkten är liksom redan paxad.

  SvaraRadera
 9. Gör offentliga toaletter gratis så är problemet ur världen.

  SvaraRadera
 10. Haha, min sambo satt o bajsade bakom ett elskåp en gång efter krogen o då kom en gubbe med hund o kom på honom. För att försöka släta över så hälsade han bara på gubben o låtsades som ingenting....
  Några böter blev det dock inte!

  SvaraRadera
 11. Anonym: Det är ju inte ofta man får böter av gubbar med hund. Kunde inte sambon fått en svart "hundpåse" av farbrorn?

  SvaraRadera
 12. Går nog på ett ut, urinering så visar man mer, speciellt killar. Skiter man så visar man bara rumpan, men avfallshögen blir större. Hugget som stucket alltså. /KajsaLisa

  SvaraRadera
 13. När jag bajsar på allmän plats som bakom svampen på Stureplan brukar det bara kosta 325:-, går alltid att pruta annars hotar man med att smeta polisens uniform full med....
  Högvaktens kurer uppe vid slottet är annars en unik plats jag kan tipsa om när du är på besök i huvudstaden och känner för att lätta på trycket.

  SvaraRadera