söndag 25 april 2010

Störda barn!

Barn är så tråkiga, präktiga och ordentliga nu för tiden, "neeeej jag ätej inte godis, jag ätej fjukt istället" (inspiration från den här artikeln).... TRÅKBARN!
Ät en massa jävla godis istället och må gött! Och lek med lite farliga leksaker och farliga vätskor och var lite VÅGADE!!
Se på mig hur jag blev, härligt störd! Jag växte upp med fantastiska också lika störda Eva och vi gjorde massa bus ihop; hällde glass och mjöl på de nytvättade mattorna hemma, körde upp en kvast i carporten så den var på väg att explodera. Vi trillade ner från träd och fick hjärnskakning, sålde hemmagjord dricka gjord av råttgift och curry vid vägkanten, byggde livsfarliga rullstolar och vi spökade hos grannar mitt i nätterna! Det är SÅNT barn ska göra!


(Mamma och pappa, bli inte oroliga att jag försöker framställa min uppväxt negativt, ni är de bästa föräldrar man kan ha!)

21 kommentarer:

 1. Word! Men seriöst gillar jag den här: http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=0984296107 Fast det har väl gått för långt när en sån bok behövs.

  SvaraRadera
 2. Jodu, ungarna känns något överbeskyddade idag, i många fall...

  SvaraRadera
 3. Där håller jag helt och hållet med dig. När jag såg dina "bravader" fick det mig att tänka på när vi blandade magnesium och socker i en burk, och satte eld på det hela. Det gick bra tills en av pojkarnas arm fattade eld. Tur att hans pappa var läkare.
  Precis som hur har jag utvecklats helt normal... med mina/våra mått mätt alltså;-)

  SvaraRadera
 4. Jag ser dessutom ut som en "pöjk" om man ska vara könsstereotyp.
  Vad det nu hade med någonting att göra det vet jag inte men ändå.

  SvaraRadera
 5. sv: HAHAHAHA! Ja, kanske det! ;)

  SvaraRadera
 6. Underbart! Om jag vore barn idag skulle jag vara för jävlig! :D

  SvaraRadera
 7. Barn luktar otvättat hår och socker.

  SvaraRadera
 8. Barn luktar som glass och kakor. Utom min, som hävdar att "det gör jag inte alls det, jag luktar piss!"

  Dessutom är det synd om godisfabriksarbetarna som måste bli arbetslösa nu för att alla ska vara så himla präktiga och äta frukt istället.

  SvaraRadera
 9. Håller med! Det är inte naturligt för barn att inte hitta på lite bus, utforska gränser och att ramla och slå sig. Det är så man lär sig saker och blir härdad bland annat ;) Tysta och stillsamma barn är lite..onaturligt..

  Och smutsiga barn är lyckliga barn..ja man ska hoppa i leriga vattenpölar, kladda ner sig och inte behöva vara rädd om kläderna ;) Fast det är klart - lagom kanske är bäst..:D

  SvaraRadera
 10. Ps. Min farmor skjutsade omkring mig på sin cykel..barnsadel och hjälm..vaaadååå? Det där med barnsäkerhet i all ära, men vafan..snart ska väl ungarna sitta inlåsta i en sån där steril bubbla också för säkerhets skull?

  SvaraRadera
 11. Mina ungar behöver inte mer uppmuntran till att göra galna saker :D
  Men jag kan hålla med, barn av idag förväntas vara små ordentliga vuxna. Tist.

  SvaraRadera
 12. Hahaha...jaadu jag har många gånger undrat om jag verkligen var normal när jag var liten med tanke på att mina barn INTE gör eller har gjort några hyss så som jag gjorde....det var ju vad allt gick ut på -att busa :))

  SvaraRadera
 13. exakt.. å smygrök och stjäla en öl av farsan och bli full.

  (jag blev ju oxå normal)

  SvaraRadera
 14. det var tider! gillade när vaktis kom ut på balkongen o skulle skjuta oss m hagelbössan...

  SvaraRadera
 15. Jag har sett ett sånt där barn på TV en gång.. usch... aldrig mer.

  Mvh/

  Tant Greger 67 1/2 år

  =)

  SvaraRadera
 16. Trots att vi har gjort vårt bästa för att lämna ungarna vind för våg och tillåta allt möjligt farligt så är de otroligt präktiga. Fast man kanske inte får så mycket busat när man sitter framför en dator 24/7...?

  SvaraRadera
 17. Håller me!

  Det är väl bättre att ha testat de flesta idiotsaker när man var barn, när man blir vuxen måste man ju betala för allt själv;)

  SvaraRadera
 18. Hahahaa, roligt! :-) Och jag håller med, barn ska ut och busa och ha sig, det gjorde man ju själv som liten. Iallafall jag! :-)

  SvaraRadera