torsdag 5 november 2009

Kalla mig inte tant en gång till, tantjävel!

Idag när jag stod i kön på H&M var jag med om något skumt. Framför mig stod en tant (ja, enriktig tant i 70-årsåldern) och gullade med barnet i barnvagnen hon hade med sig. Och hon sa följande till det lille gossebarnet:
"Ja...lillelille...hejlillesöte...ja,..ser du TANTEN där? ja...ojoj".
Och det var verkligen bara JAG som stod i kön!!
Vad fan??
Dags att byta bort flaskbottnarna till glasögon, tanten, mot typ en starr-operation?!
Eller kanske ta bort ögonen helt. Synen verkar ju ändå vara så dålig att den inte går att rädda.
Och förresten, om jag är en tant, så är du DÖD, så gammal som du är!

14 kommentarer:

 1. Hahaaa!! Ja, TANT är väl nåt man aldrig nånsin vill bli kallad!! Men särskilt inte nu - och inte av någon som står med ena foten i graven...haha! Kraaam!!

  SvaraRadera
 2. Haha, hon hade inte mycket till koll kärringen.

  -Vem kallar du tant? Kärringjävel!

  SvaraRadera
 3. Hahaha :D Sicken jä...a kärring. :P Fast då har jag vart med om värre. För ca tio år sen, när det ringde på dörrn och där stod en yngling i typ 12-årsåldern och ville sälja kokosbollar. Och jag sa: Nejtack, jag tycker inte om kokosbollar. Då säger ungjäveln: Men duuuuu..köp en kartong ändå och bjud barnbarnen på vettja! BARNBARN! hojtade jag då. VET HUT! Jag var alltså ca 35 då...där har vi en vars syn var bortom räddning..

  *muttrar*

  SvaraRadera
 4. Du Bajsis, det GÖR inget att bli kallad tant! Ditt huvud fortsätter ändå att vara helt sjukt ÄVEN sen du blivit gammal/äldre. Titta på MIG! (Nej, GÖR inte det. Men du förstår vad jag menar)

  SvaraRadera
 5. Tant Otto talar och jag kan förstå att man inte vill bli kallad tant om man inte som jag väljer det själv för att jag inte tycker att jag är en tant så klart. Tanta mig hit och tanta mig dit jag jag skiter i vicket men visst det är inte roligt att inse att man blivit "lite" till åren kommen. Man blir aldrig äldre än man gör sig så det är ok.

  SvaraRadera
 6. Näpp, det är inte fel att bli kallad tant så länge man själv vill det. Men det är inte okej när en tant i HM-kön bestämmer åt en att man är tant!!
  Jag är ju som bekant närstan pensionär med mina mandelkubbar, punchpraliner och genom att jag laddar morgonkaffet innan jag lägger mig på kvällen...

  SvaraRadera
 7. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 8. Ladda morgonkaffet på kvällen hahaha, det kallas fan framtidsplanering när man är pensionär :D :D :D

  SvaraRadera
 9. NÄÄÄÄ inte kan väl nån skriva äntligen på en grevsten. då håller jag på det andra alternativet eller "skrattar bäst som skrattar sist" hö

  SvaraRadera
 10. Kalla någon för TANT som är under 60, snudd på oförskämt.
  Du borde övervägt att nita kärringen!
  ha ha ha

  SvaraRadera
 11. Tittar in för att se om du lever! Och ta mig tusan, det gör du! Samma humör verkar du också ha som mig, nu är du alltid fast för mig i bloggvärlden! Gillar när folk blir lite irriterade, känns tryggt och pålitligt, det är obehagligt med balanserade människor, övertygad om att den "sorten" har något att dölja! (ler)
  Ha nu en fin helg och må humorn och glädjen vandra hand i hand på din stig!
  Kram ifrån OumberligePeter!

  SvaraRadera
 12. Tant får man bara kalla sig själv. Så det så.

  SvaraRadera
 13. Kallas hellre tönt än tant. Lite mer status, tycker jag! /"tanten" i kassan

  SvaraRadera