torsdag 23 april 2009

Majbloms-djävulsbarnen

Alltså, ärligt, det här med majblommor. Nu kryllar det av barn på stadens gator som går runt med sina gröna väskor och frågar om man vill köpa majblommor. Som om de bryr sig om de utsatta barnen som pengarna går till, nä, de vill bara åt de 10 procenten de får av intäkterna. Och bil-dekalen, vem köper den nu för tiden? Var inte det 1986 det var coolt?
Nej, annat var det när jag var liten. Då sålde Eva och jag hemmagjord dricka som vi gjord på hundmat, curry, enbärsdricka och råttgift. DET är grejer det! Sen om dödsorsaken till att granngubbarna dog så tidigt var just detta, det låter jag vara osagt.

6 kommentarer:

 1. hahaha...den där eva gillade o lägga till hundmat till mkt, vi tog till det när glassen tog slut hemma, men ett pkt Frolic var precis lika gott :-))
  Mvh Jill :-))

  SvaraRadera
 2. Det är så underbart! Jag kommer ihåg drickorna mycket väl och det försäljningstick vi hade! "åk in vi Järnboms, kör förbi Bela Olah, där ligger det ett gult hus, där är det". Jill, jag kommer ihåg när du tvingade i mig tandkräm, dock bättre än hundmat. Lever Muppe? //EVA

  SvaraRadera
 3. Vad go du är! Man vill bara hångla med dig!

  SvaraRadera
 4. Haha, vad stört!!

  SvaraRadera
 5. Hahaha! Skrattar så jag ramlar av stolen, njae vi tyckte inte riktigt lika om majblommor. Hundmat, curry och råttgift låter som en delikatess. Vad kostade underverket? ///elin Sjö

  SvaraRadera