söndag 1 november 2009

Korvstoppning in i bögvärlden


Kungafamiljen stoppar korv. Snart kommer vi se det gamla meningslösa klippet igen på SVT och Youtube.
Javisst, kungafamiljen STOPPAR KORV. Åter igen ett tydligt bevis på att de vill få upp Karl Filips ögon för män. Det började med att de klädde honom i en "bögklänning" med volanger till dopet och här är alltså fortsättningen, "korvstoppning". Köttiga långa korvar.
Ja, kanske var det vid detta tillfälle ordet prinskorv kom till. Tillfället då vår älskade prins upptäckte sin fascination över dessa saftiga köttkorvar.

12 kommentarer:

 1. Haha, jag gillar det oseriösa, och sättet att spinna vidare på dumma saker... Ska läsa lite mer här nu.

  SvaraRadera
 2. HAHAHA!! Tack för titten!! Jag ääälskar folk med humor - galna människor- som du!! Synd att du inte har en bloggföljare - jag hade satt upp mig som din trogna följare på studs!! Men, istället lägger jag till dig i min blogglista - för jag kommer tillbaka!! Kraaam!!

  SvaraRadera
 3. Jag trodde att korvstoppningen var til för silvia. Det är väl inte ofta hon får hålla en sån kraftig korv i handen....

  SvaraRadera
 4. Hahaha :D Tur att Carl Philip inte är tronarvingen..hade kanske blivit svårt att veta vem som är kungen och vem som är drottningen annars..*hosthost*

  (fypåmig, nu var jag dum) ;))

  SvaraRadera
 5. Hahha, i så fall vill jag ha första tjing på honom (för att komma åt hans pengar)!

  SvaraRadera
 6. ja, vad händer om Carl Philip var tronarvinge och gifte sig med samkönad, får vi ett dubbelt kungadöme då? Eller blir det bra mer köttkörv?
  Bernard

  SvaraRadera
 7. Undrar om han har kvar sin filippinske pojkvän?

  SvaraRadera
 8. *fniss*, detta korvstoppande, ja det borde göra susen med Prinsen :)

  SvaraRadera
 9. Varför är prinskorvar mindre än bratwürst?

  SvaraRadera
 10. Jag älskar det där klippet. "Mera kött".

  SvaraRadera
 11. HAHA! Du är ju för underbar! Undrar ven som kom på att det skulle sändas i tv. Jag menar det finns ju massa andra aktiviteter som tantaluringarna skulle kunna se sina kungar och drottningar göra. Stoppa korvar med tre barn liksom?

  SvaraRadera