onsdag 18 november 2009

Julmissbrukaren

Hej jag heter Jenny och jag är jul-missbrukare. Jag överdoserar julmusik, glögg och ulltomtar. Jag gillar till och med jullåtarna där Jan Malmsjö prat-sjunger samtidigt som han skrikskrattar.
Och så snaskar jag marmeladkulor, ischoklad och struvor, som annars bara gungstolspensionärer utan vett gör. Bör jag söka vård för detta missbruk?
Kanske det bästa för mig vore att flytta in på ett äldreboende över jul? Då får jag allt jag önskar?! Gott hederligt julbord med passerade köttbullar o brysselkål och gammeldags dragspelsmusik. Och sitta i fåtöljen och se när julvärden tänder juleljusen på tv.
Och om jag måste vänja mig av med julvanorna får jag väl operera bort min julgransfot från kroppen och sätta dit en rejäl klumpfot. Så får jag sitta där och begrunda mina synder i en sleten transportrullstol med avföring i hjulen.

14 kommentarer:

 1. Jag trodde jag var ensam om att älska marmeladkulor.

  SvaraRadera
 2. Haha, underbart! Älskar julen. =)

  SvaraRadera
 3. Du förtjänar att sitta med avföring på hjulen om du är julmissbrukare. Ska fan komma och smiska dej så du blir tomteröd om röven. Puss.

  SvaraRadera
 4. Jag lider av samma missbruk och blev då skickad till ett behandlingshem, där anti-jul rådde. Vi åt bara sådant som inte kunde förknippas med jul på någotsätt. Då Bert smugglade in en röbetssallad fick han sitta i isoleringscell i tio dagar! Hårda bud!

  SvaraRadera
 5. Jag kan adoptera dig om omvärlden inte förstår dig! Man kan ALDRIG få för mycket av julen. Till och med min sambo får färgade kulor i grenen till jul, ett knä på rätt ställe..så lätt ordnat. God skumtomte på dig!

  SvaraRadera
 6. Du måste ta dig ur dett missbruk! ha ha ha

  SvaraRadera
 7. Julbordet på ålderdomshemmen är nog cook 'n' chill, dock ;)

  Själv lider jag av tomtehat

  SvaraRadera
 8. Haha, den var rolig. Det är helt okej att gilla julen. Alla barn gör det!

  SvaraRadera
 9. Bättre du firar jul hemma för på hemmet firar de rätt torftigt. Visst kan du få passerat och en struva men inte mycket mer. Lite julmys med Christer Sjögren kan du oxå få men om du gillar gemenskap ska du söka dig nån annanstans. För de flesta är så gammla och orkeslösa att de lägger sig tidigt redan vid sex tiden så det blir inte mycket dans runt granen, möjligtvis kan du svänga dina lurviga med någon dement som irrar runt barrträdet och inte hittar hem. Hur roligt låter det då...

  SvaraRadera
 10. jo, det finns nu ett rehab hem för jul missbrukare i Spanien. där är till och med dragspel och rullstolar bannlysta.
  Bernard Bod

  SvaraRadera
 11. Ska du acceptera att du 1ggr per år ska invänta besöket från Tomte-Gubben? Varför ska du behöva sitta och vänta?
  Nästa gång de aset dyker upp ska du ge honom dina räkningar, smutstvätt och blekmedel till Skägget och ögonbrynen. Och kräva underhållstöd.

  SvaraRadera
 12. Hej jag heter Jenny, i dag har min mamma kokat knäck åt mig, för en månad sen öppnade jag en flaska Blossa årgångsglögg som jag tänker avsluta i dag, samtidigt som vi frossar i 2,5 kilo mandariner och Marabous vinterchoklad. För att fira att det är sex veckor kvar till jul nu. Puss!

  SvaraRadera
 13. Du kan få komma hem till mig och mysa till det lite. Jag gillar julen - inte.

  SvaraRadera
 14. Nej för fan inte vård. Du borde flytta in med mig så kan vi vara sådär sjukligt besatta av julen tillsammans. :D

  SvaraRadera