fredag 13 november 2009

John Blund


John Blund sitter tydligen i permobil nu för tiden.

11 kommentarer:

 1. ...och målar julkort med tårna, talar i tungor och vispar grädde med spasmerna.

  SvaraRadera
 2. Och ond är han, kastar grus i barns ögon tills de somnar!

  SvaraRadera
 3. är han förresten en farbror eller ett lillgammalt barn?

  SvaraRadera
 4. Ja har länkat till din blogg för din blogg e sà jävla störd!!!

  (Jag gillar den alltsà!)

  SvaraRadera
 5. Visst är det kul med små feta och fula barn, inget man får tala om och allra minst när man som jag är trebarns Pappa själv, snubblar barnen i någon sjuk video, i Amerikas funniest homevideos är glädjen på topp, korkade barn brukar bli som deras föräldrar, alltså korkade vuxna. Fast här har jag en viss problematik, jag försöker vara en "god människa" och "förebild", men det fungerar inte, därför så har jag slutat gå i kyrkan och erkänt för mig själv att jag är "förtappad" och förevigt kommer att brinna i helvetet efter min död!
  Ha en fin helg på alla sett!
  Kram ifrån Peter!
  PS: Jag växte ju upp med John Blund, japp så gammal är jag, 45 bast, skrämmande, men så är det. Att sedan den "Gamle ärke och riksbögen Lennart Svahn gjorde Johns Blunds röst gör saken inte bättre. Okej, att han var bög
  skiter vi i, det har ju inte med saken att göra, men han var djävligt otrevlig och arrogant, träffade honom i några sammanhang så jag vet!

  SvaraRadera
 6. John blund är kommunist för fan!

  SvaraRadera
 7. Undra på det - han har ju rusat världen runt i typ 50 år och kastat sömnpulver på barnen..klart att benen blir utslitna då. Hoppas han inte gått och blivit gaggig också på kuppen. Vore ju synd om han åkte runt och terroriserade fel människor med sitt sömnknark?!

  :D

  SvaraRadera
 8. Och heilar gör han tydligen också

  SvaraRadera
 9. Metallica: Enter Sandman!
  Publiken: -Han skall bara pumpa däcken först!

  SvaraRadera