söndag 14 juni 2009

Picnic bog-bögen


Nej, jag vet ingen, inte en enda människa, som tycker om picnicbog. Ändå är det alltid någon som ska envisas med att servera den med pissljummen mimosasallad varje sommar. Hur är det möjligt? Ett stycke kattmat med gelé. Eller var det kanske en gång i tiden ett trevligt sexhjälpmedel för homosexuella och hette därmed picnicbög, men som när internet infördes och å, ä och ö var svårt att använda, förvandlades till picnicbog?

14 kommentarer:

 1. Ja fyfyfy fan vad äckligt det är blääääääääää. Vet att mormor har serverat det någon gång och en själv har undrat hur i helvete man ska kunna överleva måltiden utan att kräkas.

  SvaraRadera
 2. ja fyfaan. jag instämmer. det är nåt av det äckligaste som finns. inte nog med att man serverar picnicbog-helvetet, man ska även servera det andra mest äckliga som finns till det: mimosasallad. jag begriper inte hur folk kan få ihop dessa två vidrigheter med varandra. frukt i mat är äckligt. frukt i mimosasallad ännu äckligare, och som om det inte var nog - frukt i mimosasallad till picnicbog bara för att göra det hela ännu jävligare.

  SvaraRadera
 3. Skandal, funkar inte för mej längre!

  SvaraRadera
 4. Det skulle nog sälja mer ifall det hette picnicbög istället. Då skulle säkert nån hitta på en skön sommardrink med det i...

  SvaraRadera
 5. Jag älskar ju den!!

  SvaraRadera
 6. Skrattade högt här...:)
  "Bajs Ugglan"...? hur får man en sådan att skriva då? gissar på att Ugglan och Katten kan ha en del gemensam drag...:)
  Trevligt besök!

  SvaraRadera
 7. Jesper ääälskar detta påfund, särskilt förtjust är han i gelédallret. bläää...

  SvaraRadera
 8. "gelédallret" Asså snackar vi Ugglan fortfarande? Skulle vi inte dryfta bögskinkor?

  SvaraRadera
 9. Tack för alla fina kommentarer!

  SvaraRadera
 10. Min far drillade mig att äta detta när morsan jobbade och vi var själva! Senap, smör och kokt potatis till. Jag gillar det fortfarande=)

  SvaraRadera
 11. Hahaha, vilken underbar blogg! Den här måste jag fortsätta läsa!
  Ang picnicbogen... här kommer ett mkt gott recept, värt att testa!
  Skär bogen i tunna skivor och lägg i en ugnsfast form. Skär tunna tomatskivor och lägg ovanpå. Gör en vanlig vit sås och häll över, toppa med rejält med riven ost. In i ugnen ca 200 grader tills osten fått färg. Servera med kokt potatis!
  MUMS!! :-)

  SvaraRadera