tisdag 23 juni 2009

Fula avskräckande bebis-foton!

Varför ska fotoaffärerna envisas med att visa upp de absolut fulaste bebisarna i skyltfönstren? Man står där och tänker att "jamen den där lille krabaten är väl söt med sina framtänder åt alla håll och sin gubbatröja, sittandes på en fårskinnsfäll med sina lillgamla syskon? men så inser man att nej, de har valt de i särklass mest misslyckade, icke-fotogenicka barnen på denna jord. Och då är det ändå det som ska locka oss kunder in i butiken. Nej, fram för perfekta barn, kanske photoshoppade så det blir en fröjd för ögat.

4 kommentarer:

 1. nähä,ingen som vågar hålla med mig?

  SvaraRadera
 2. Har inte sett detta fenomen själv men en sak gällande babyfoto är att allt dregel riskerar att glittra så på bilden att man kan bli lite bländad. Detta är mycket irriterande. Torka ungens ansikte innan kameran klickar, är mitt tips.

  SvaraRadera
 3. Pjoltas var så ful när jag var liten att jag inte ens fastnade på bild. Mina första foton kom när jag blev teenager och förvandlades till den hunk jag är idag!
  =)
  http://pjoltas.blogg.se

  SvaraRadera
 4. tycker barn borde få lite mer vägledning redan som bäbisar. ful bäbis=meningslöst liv. Utseende är allt och det ska de få höra direkt!

  Bengt-Arne
  leg. phsykoterapeut

  SvaraRadera