fredag 21 maj 2010

Dagbok! (penistandkräm, pistoler och beermarten)

Hej!
Vad gillar ni bäst här på Bajsugglan? Filmerna, bilderna, texterna?
Jag har fått för mig att ni gillar texter så jag klämmer till med en här. En lite personlig till och med. Ja, det blir dagboksform idag!

Jo, jag borstar tänderna ibland. Även om jag gillar lukten av unket tandkött. I morse när jag satt på toastolen och borstade gaddarna, såg jag..nämen!


..penistandkräm minsann!

Sen tog jag en kopp kaffe. Blev stissig och bajsnödig. Surfade lite djur:


Beermarten som röker på tills ögona´ går i kors. Gärna på en tops full av öronvax.

Tittade på foton från när jag var liten. En gla´ liten skit. Men vad gör den onda dockan nere i högra hörnet? stirrar eleakt och misstänksamt på mig!! Vad vill den åt? mina tänder? mina lockar? min plyschdress? min blöja? Ge dig, jävla docka.Sen tog jag mina favvopistoler och sköt lite djur. För att kunna få lite kvällsmat..Så här blev maten! Ett stycke rens!God natt, sov så gott!

18 kommentarer:

 1. Shit, rena rama Laura Croft ju xD du får bjuda på sån go middag ngn dag =P

  SvaraRadera
 2. Underbart dagboksinlägg! Fast jag är lite besviken på att jag inte kan göra tandkrämspenisar på min tandborste. Jag har nämligen en uppladdningsbar (inte penis utan tandborste) och dess borsthuvuden är små och runda. Kanske jag kan göra stjärtar i stället? Eller tuttar? Återkommer när jag kliniskt prövat detta!

  SvaraRadera
 3. Haha, alltså det där "renset" är verkligen en bild jag hade på datorn som jag tagit själv. Jag förstår INTE när jag tagit den, vad är det? rens från en taskig krabba? insektskebab?

  Och tandkrämen var också en sån sjuk grej, Jag bara satt där dödstrött på toalettstolen och stirrade på tandborsten och så "nämen!! jajamen! penis ja". Slumpen är bra!

  SvaraRadera
 4. Den brutala verkligheten sagt med få ord. :D

  SvaraRadera
 5. Jag gillar att renset är ganska likt en del finare restaurangmat. Referens: http://z.about.com/d/gourmetfood/1/0/a/6/ElBulli686-300dpi.jpg

  SvaraRadera
 6. Lara Croft - släng dig i väggen. Tufft! :)

  SvaraRadera
 7. Jag gillar det oväntade med att kika in hos dej:)

  Återigen har du fått mej att fundera. Kan det ha varit den psykotiska blicken från dockan, som fick den söta lilla flickan att växa upp till en sån tuff och orädd djurdödare. Jo, så var det nog..eller..

  BTW, renset liknar en sönderskjuten, friterad bläckfisk.

  SvaraRadera
 8. Eller möjligtvis en halväten torkad bisamråtta

  SvaraRadera
 9. Hahaha jag tanken på penis kan visst dyka upp varsom, närsom hahaha och jisses, dockan alltså, otäck! Ser framemot nästa dagboksinlägg :)

  SvaraRadera
 10. Du är oslagbar faktiskt. Penisen var ren och fin ...innan den kom i kontakt med dina gaddar. Lite liten kanske, men man tager det man haver. Renset såg oerhört aptitligt ut... söndertaggade grisöron som grannens jycke satt tänderna i... You're best:-)

  SvaraRadera
 11. Glömde ju en sak: Jag gillar din grymt sjuka blogg med allt du lägger upp. Du har världens äckligaste mix i lagom doser... ordinerad dagligen förre maten...;-)

  SvaraRadera
 12. Dockjävlar som ska åt min blöja är det mest irriterande jag vet! Men DU är inte det minsta irriterande Bajsis! :-)

  SvaraRadera
 13. Renset storliknade en renrätt jag fick av en same igår.. :) Mitt rens var fruktgott, hur smakade ditt?

  SvaraRadera
 14. Shit vad hungrig jag blev! Jag tror jag bor granne med en sån där rökbjörn faktiskt!

  =)

  SvaraRadera
 15. Jag och barnet älskar dina filmer!!! Vi brukar köra lite astmahostningar när andan faller på!

  SvaraRadera
 16. Å, tack för era fina kommentrer, ni är ju underbara!!!
  Jag gillar er också!!

  SvaraRadera