lördag 1 maj 2010

Asocial?Här är min nya seriestripp. Jag har försökt mig på att måla katter. Ja, jag vet inte vad man ska säga. Den ene ser ut att ha ett inåtgående ben, det är väl det man kan säga. Ungefär.
Och budskapet är väl lite kul?

15 kommentarer:

 1. Underbara kissar!
  (Men du skojar väl?! Har du verkligen bara 230 vänner på FB?!)

  SvaraRadera
 2. Fett lite alltså, pinsamt!

  SvaraRadera
 3. Hade man så lite vänner hade jag kastat bort datorn i vredesmod. Antalet stämmer mer med de hatmejl som man får dagligdags.

  SvaraRadera
 4. Dom är ju hur coola som helst: den vänstra är ju hantverkare, det syns på skorna med stålhatt. Mmmmh det förvånar mig att han har fler vänner på fejjan än medelålders kompisen som jobbar ... mmmmhhh inom politiken eller som revisor;-)

  SvaraRadera
 5. Tyckte det var fina katter ja, kanske är dom släkt med Björn Borg, som min katt är. Det kan man se på att dom har ganska tätt mella öga;)

  Men asocial med bara 230?? Klurigt det där. När brorsan väl blev facebookare skickade han en kommentar i stil med: -nu du syrran, har brorsan oxå blivit social och gått med i fb. Men va fan, det är väl vi som är osociala som sitter på fejjan eller? Har jag rätt eller har jag rätt??;)

  Ha en skön 1:a maj!

  SvaraRadera
 6. Höhö. Har de svansen mellan bena, eller? Höhö.

  SvaraRadera
 7. Du er grym min fagra dam! Mjaaaaaaau!

  SvaraRadera
 8. Den var rysansvärt bra... och rolig. Tänkte ladda upp den bilden i min friendfeed på FB och visa för mina 162 vänner... ja, jag är en sucker

  SvaraRadera
 9. Hahaha!! Ja, det är verkligen frågan, är man social eller asocial om man sitter mycket framför Facebook? Social med vännerna där, möjligen asocial mot vännerna som inte hänger där..
  Men det är ju så kul att hänga på Fejjan! (det är inget "miss"tag som den store katten skulle sagt)

  SvaraRadera
 10. Haha, gillar era kommenarer, allihop!

  BP; ja det kan verka konstigt att "hantverkarn" står där o har fler vänner än akademikern..
  Men ibland överraskar livet;) hehe

  Ja, svansen du Jenny Babyroyale, den kanske finns som ptv eller pth om man tittar med förstoringslglas:) eller så har de ingen..

  SvaraRadera
 11. Vilken pinsam typ eremit! Jag har läst att det är trendigt att bara ha "riktiga", nära vänner på fejjan. Jag tycker inte att det är lattjo där. Tjoflöjt!

  SvaraRadera
 12. Vad fan är facebook???

  SvaraRadera
 13. Ja, det är nog allmänt känt ändå att katter är könlösa m*ngon. :D

  Det är skönt att kunna ösa ur mig allt som inte är bajsnödigt politiskt korrekt här och hoppas att fröken inte misstycker. HOHO! Hemlig ordvits dessutom!

  SvaraRadera
 14. Hahaha, Jenny!!! Nej, som du vet behöver du inte vara orolig att vräka ur dig politiskt inkorrekta sköjigheter här! Jag har inga gränser!Allt är sköj typ!
  Jajamen ordvitsen förstod jag eftersom jag bor i Göteborrrrg! Man hade även kunnat prata om "katt-astofal" humor där, hahaha!

  SvaraRadera