torsdag 10 september 2009

Tatuera in Göteborg?

Det har ju varit mycket prat om tjejen som inte fick tatuera in riksvapnet på sin kropp.
Får man tatuera in Göteborgs stads hemsida, undrar jag? Startsidan man får upp när man går in på goteborg.se? Tänk er flikarna med "Bygga och bo", "Äldre och seniorer" (vad är skillnaden förresten mellan de två, är inte seniorer äldre också?) eller "Resor och trafik" och så sökfunktionen längst upp där man kan tatuera in lite olika tidstypiska ord.
Slutligen den klatschiga bilden med ett rostigt ankare från Långedrag som pryder hemsidan.
Det vore änna fint!

14 kommentarer:

 1. Har ännu inga tatueringar, men ditt roliga inlägg ger ju vissa tankar, få se vad som händer. Idag är jag skittråkig på mitt inlägg så gå verkligen inte där, 1700-tals möbler och snickarmästare för hela slanten, kanske är jag sjuk (ler)
  Hoppas du mår bra och ännu inte drabbats av "Fläskhosta"!
  Trevlig helg och Kram ifrån Oumberlige Peter!

  SvaraRadera
 2. En äldre blir senior när denne blir äldre än han är när han är äldre. Och när en äldre blivit äldre och därmed senior då kan han aldrig bli äldre igen för en senior kan inte bli yngre.
  Glasklart!

  SvaraRadera
 3. Du lär nog bli ensam om den tatueringen i alla fall (om nu inte någon som läser ditt inlägg snor doin idé...), men det är ju himla mkt detaljer på den så du får nog ha den över hela ryggen isf..!
  Själv funderar jag på www.kramfors.se, den är lite mindre och kompaktare och får lätt plats på skulderbladet, eller varför inte på låret..?

  SvaraRadera
 4. Jag kan absolut se nöjet med en sådan tatuering :)

  SvaraRadera
 5. Det här var ju dökul! Trodde att det var Sören Olsson som hade skojat till det och kallat sig själv Bajsugglan i kommentarsfältet. Att det verkligen fanns en blogg som heter Bajsugglan var ju dubbelt så roligt! Jag tycker du ska tatuera in Bajsugglan of Göttebarg neråt svanken. Det vore änna nåt =)

  SvaraRadera
 6. Nu rör du till det i mitt huvud, jag som aldrig velat tatuera mig har börjat fundera på en och hade tänkt mig en streckod i nacken, vilket min dotter rekomenderade. Men nu får jag nog tänka om........HA HA
  TANT OTTO

  SvaraRadera
 7. Hahaha! Lysande Bajsis! Bild, vill se bild! :-)

  SvaraRadera
 8. Kanonidé! Kan du göra den klickbar tror du?

  SvaraRadera
 9. Glenn Hysén i brygga..det måste väl vara GBG i ett nötskal.
  Den ska jag göra!
  =)
  http://pjoltas.blogg.se

  SvaraRadera
 10. alltså, nu måste vi först reda ut det här med senior och äldre. Jag vill bara säga som Brasse "Fel, fel,fel" när jag läser Andrejs förklaring.
  Först är man senior och sedan blir man äldre..och sedan blir man död, typ.
  Man kan väl liksom inte gå från junior till äldre och sedan bli senior? Det krävs nästan en folkomröstning!? (För det kan väl inte vara så att något klantarsle som gjort hemsidan inte fattar att senior är äldre på eng.?! ;-)Vad gäller tatueringen: You go, owl!

  SvaraRadera