tisdag 8 september 2009

Hälsning till den döde Felix


Detta är en hyllning till Felix, katten vi hade när jag var liten! Hoppas du har det bra där uppe i himlen, eller nere i jorden, eller var du nu är! du skänkte oss mycket glädje! men det var också rätt befriande när du lämnade jordelivet! Du kostade ju rätt mycket i kattmat, hade massa äckliga fästingar och du var ju typ jämt borta! så det kanske var rätt gött ändå att du gick och dog.

Jag vet inte om du läser detta, för jag hann aldrig lära dig skriva, innan du blev påkörd. Och efter olyckan hade du ju svårt att ta instruktioner och genomföra pedagogiska aktiviteter. Men keep up the good work Felix!

Ps, du ser helt knäpp ut på bilden, men inte mer än vanligt! Ds.

15 kommentarer:

 1. Tack för ett gott skratt så här innan sängdags.

  SvaraRadera
 2. Hahaha... En sån vacker och känslosam eulogi.

  SvaraRadera
 3. Jag misstänker att katter slipper lära sig någonting i sin katthimmel.
  Hoppas det.

  Ha det fint!

  Kram

  SvaraRadera
 4. haha ja mycket bättre:)Hur é de me dej en dag som denna?

  SvaraRadera
 5. Tack för kramen. Här får du en tillbaka, för stackars katten.

  SvaraRadera
 6. jag känner kärleken...ohhhja

  SvaraRadera
 7. Hur kom du på detta? Är det nån årsdag eller?

  SvaraRadera
 8. Jag tycker att Felix ser lite bitter ut, undrar varför?

  SvaraRadera
 9. Om du vill så kan jag be Mediumet Zorba prata med honom när hon kommer tillbaka. Tyvärr sitter hon fast i den albanska tullen för smuggling av sköldpaddsbarn i valfri kroppsöppning.
  =)
  .
  http://pjoltas.blogg.se

  SvaraRadera
 10. du slutar aldrig förvåna mig :)

  SvaraRadera
 11. Hahaha fan vad roligt! Hemskt, men kul :) Min katt är stendöd sen några månader tillbaka, saknar henne som fan ibland för hon åt väldigt lite, hade aldrig fästingar och hon var alltid hemma.. ;)
  Jaså du vill ha mer festrapporter från mig? Har faktiskt inte festat sen dess. Vågar inte, för jag vet att det kommer vara så tråkigt i jämförelse med den där underbara helgen... Men nästa helg ska jag iofs på 30-årsfest/maskerad så jag lär nog slänga upp lite bilder därifrån skulle jag tro.. ;)

  SvaraRadera
 12. Haha, nä Ugglan, nu tycker jag du är lite taskig mot katten. Han kanske precis bestämt sig för att helt ändra livsstil, men sedan blev han påkörd innan han hann sätta sin plan i verket. Han kanske planerade att sluta rymma, bara hänga på fästingfria ställen och dessutom bli självförsörjande på råttor.

  Nu tänker i alla fall jag, i anslutning till att jag lyssnar på halv tio-ekot på P1, hedra hans minne med en tyst minut!

  SvaraRadera
 13. Men han passar i mössa. Kolla in min dotter - klara likheter.

  SvaraRadera
 14. Det finns inget egentligen "helvete" för katter.

  Goda katter kommer till katthimmelen...
  ...onda katter kommer till hundhimmelen. :P

  SvaraRadera