fredag 28 augusti 2009

Lillfrasets bebis-blogg! (1)


Det finns så mycket pappabloggar och mammabloggar nu för tiden. Varför får aldrig bebisarna själva en möjlighet att uttrycka sina åsikter och tankar? Här kommer Lillfrasets blogg, en bebis som inte skäms för sig!

"Lillfrasets bebisblogg. Tisdag 23 aug, kl 20.05.
Idag sket jag ner mig två gånger, ammades lite. Sen for jag omkring i någon slags barnvagn och studsade upp och ner på kullerstenarna. Sen minns jag inget för sen somnade jag. När jag vaknade var det barnprogram men det är jag för liten för så det får jag inte se. Jag återkommer en annan dag. Då ska jag redogöra för veckans matsedel som verkar bli måndag: mjölk, tisdag: mjölk, onsdag: mjölk, ja ni förstår ju. Så jävla tråkigt. Så totalt inskränkta okreativa föräldrar. Hej så länge. Lillfraset"

8 kommentarer:

 1. Ja fy fan vilket liv. Inte konstigt man blir som man blir...

  SvaraRadera
 2. stackars små liv...sen tycker jag den där babyn helt glömde bort att berätta att han skrek som en idiot i 5 timmar med...

  SvaraRadera
 3. Väntar med spänning på Lillfrasets avdelning "Dagens Outfit" som eventuellt blir "vit blöja från ICA Maxi, 2 kr och 75 öre.

  SvaraRadera
 4. När modebloggarna dött ut så kommer bebisbloggarna...

  SvaraRadera
 5. Ja, man ser ju fram emot nästa inlägg från den lilla spjuvern!
  =)

  SvaraRadera
 6. Det där lät nästan som vilken fyllekväll som helst.

  SvaraRadera
 7. Hehe, jajamen Lillfraset är på frammarsch med eller utan dagens blöj-outfit!
  Framför allt är det bra gjort att kunna skriva redan som bebis tycker jag! Det är tur det finns datorer, Lillfraset hade aldrig haft motorik nog för att skriva för hand!

  SvaraRadera