måndag 31 augusti 2009

Fuglesang den lille lirarn

Jaha, nu har Krister kommit fram till rymdstationen ISS. Ja vissa har´t bra på jobbet, vissa tycker tydligen det är gött att åka runt i en rymdfärja för skattepenga´och och softa runt i rymden.
Undrar hur utvecklingssamtalen ser ut på jobbet, "Ja, Krister, du säger att du är väldigt bra på att skjuta upp. Är det heroin du tänker på då eller??"

9 kommentarer:

 1. Haha, den var fan klockren....:-)

  SvaraRadera
 2. Shit också! Det var så dött på min blogg att jag "ryckte till" när det kom en glad kommentar ifrån dig! Har haft det lite "stökigt" i några dagar nu, men lovar genast att läsa ikapp (ler)!
  Det var roligt när man var liten, alla nya "spännande" ord som dök upp. Mitt förra inlägg om "han som kröp upp i arschlet och försvann" var väl i ren Bajsugglestil?
  Det här med humor det är "livet" det, skrev en kille i ett mail till min andra blogg, den om sjukvård och annat elände och det vill jag hålla med om, men när det gäller den bloggen www.jernsaxen.blogspot.com är balansen hårfin, fast på Oumberliga får "humorn" härja fritt!
  Kram ifrån Peter!

  SvaraRadera
 3. Han är ju hög(t) upp i alla fall ;)

  SvaraRadera
 4. Jag hörde resan blev uppskjuten. Jaha det kan ju tolkas på två sätt.

  SvaraRadera
 5. Men tänk så här. Du pluggar, tränar och förbereder dig i minst 20-25 år för att kanske, KANSKE få genomföra det som du tränat för. Och så en dag händer det. Vilket antiklimax det måste bli. Det spelar ingen roll hur häftigt det är. Det kan aldrig leva upp till de förväntningar som man byggt upp.

  Då är det mycket häftigare att kanske, KANSKE tänka ut ett bajsskämt på ett par-tre minuter och sen få cred för det. Det är riktig klimax det. :o)

  SvaraRadera
 6. Haha :) Behöver bara titta förbi på din sida för att bli på bra humör!

  SvaraRadera
 7. Du har lätt bästa url:en i världshistorien. :)

  SvaraRadera
 8. åååh jag vill oxå flyga i det skyan blå å titta ner på dej... å fnittra!

  SvaraRadera