lördag 18 april 2009

Om jag var med i Grillad!

Såg SVT:s program "Grillad" häromdagen. Om jag skulle varit med där skulle förmodligen Tomas Järvheden presentera mig så här:
"Hon är tjejen som har framtänder som skulle kunna gnaga ner en hel regnskog, hon har så många projekt på gång samtidigt att hjärtattackerna står på kö, när hon när hon var liten kissade hon i en flugsvamps-lampa och hon är grövre i mun än en hon är bred över axlarna! här är hon, mina damer och herrar, om ni ens ser henne bakom talarstolen eftersom hon inte är mer än en tvärhand hög, välkommen in Göteborgs svar på Dieselråttor-o-sjömansmöss- Jenny Andersson!!!"

4 kommentarer:

 1. sv: haha, ja., det är ju kul=D

  SvaraRadera
 2. Haha, du skriver så jävla bra :-) Ja jag vet, idag är jag pigg och ska snart dra till en kompis. Visst var flaskan fin, var sån där gammalkork du vet som saftflaskorna såg ut förr i tiden. Tjing. Vad gjorde du i helgen då? Kraam// elin sjö

  SvaraRadera
 3. och om du var med i grillad så UTGÅR jag ifrån att jag skulle få vara med och grilla lite, och då skulle jag prata om den berömda barrier reef-fyllan, om dina fylleutsvävningar på icq, om gången du ringde på hos eran grannalban (han har flyttat nu va?), om när du dansade på sticky och en kille frågade om du dansade folkdans. och sen skulle jag på klassiskt svennigt grillad-manér avsluta med nåt i stil med att JA, tandläkarn på folktandvården i habo är antagligen blind eftersom han aldrig ordnade en rejäl räls till dig i lågstadiet MEN jag älskar ju dig ändå för att du är så rolig och söt och snäll!!

  hatar att dom alltid ska kyssa varann i röven i slutet av varje grillning. kram!

  SvaraRadera
 4. Tjenare Jenny....
  Mysigt ställe du har här och rackarns kul skriver du också.
  "Runda ögon som bollar"....joodu, lita på att det barnet älskade bollar....
  Kram på dig och välkommen tillbaka till den den ljusblo världen hos mig...

  SvaraRadera