måndag 12 juli 2010

Dags för personlig dagbok igen!Hej!
Jag tänkte köra lite dagboksform igen! Det kan vara gött att vara personlig. Håll till godo:

Det är några jävla måsar här utanför som skriker och skriker. Jag funderar på vilket gevär jag ska ta. Jag putsar pipan och gör mig redo. Det kan hända att jag är så tuff att jag går ut och kniper dem med bara nävarna. Vi får se. Jag tycker måsarna som Orup hänger med verkar kul, de som skrattar sig hesa. Jag vill också skratta mig hes, får väl börja röka så jag får hesa astmalungor.


Igår skulle jag gör lite ansiktmålningar på några barn. Söta katter skulle det bli, tänkte jag. Men nä, det såg mer ut som om dom var brännskadade, barna´. Nä. Ingen höjdare. Värdelös är jag på ansiktsmålning. Bättre är jag på att tränga mig före pensionärer i kön (uttlas kön och inte schön) på konditorier och köpa deras favoritkakor innan de hinner fram! HAHA, det kan de ha! De är lika torra som kakorna de köper! (beroende på om de har blöja eller ej..)

Sen var jag på Friskis och tränade. Och när jag var i duschrummet, gick jag förbi en tjej (och ja, det här är helt sant!!) som stod med ryggen vänd mot mig och hon tvättade könet. Och rejääält, ja, hon tvättade och gnodde varenda liten del på fram och bakstjärt, och så sprutade det vatten, så att JAG fick vattnet PÅ mig!!! Kändes lite tramsigt att få det på mig, som hon haft i vulvan! Robyns ord "Jag är i hörnet och tittar på din kiss" (fritt översatt från engelskan) ekade i mitt huvud.

När jag kom hem tänkte jag ändra min genomskinliga hudfärg på mina ben till ljusbrun. Så jag smörjde in mig med en lotion. Och JA, då luktade den CHAMPINJON!!! tack för den, Aco. Det kanske är därför folk tjatar om att de har svamp.

Härom måndagen tittade jag på "Lotta på Liseberg". Det såg ut som om Kurt-Eric Holmkvist onanerade. Publiken i 70+-strecket såg mindre nöjda ut. Kurt-Eric såg nöjd ut. Lotta likaså. Och barnen längst fram.

När jag gick för att handla toapapper igår och kollade jämförspris (jag är ju ändå 30 nu!) kom jag att tänka på när jag jobbade inom äldrevården. Tanterna där personifierade höjden av snålhet, de HÄNGDE nämligen det använda TOAPAPPARET på tork!!! Jo, på riktigt!! Ja herregud, vad gör man inte för att spara pengar..
Själv brukar jag använda vattnet i toalettstolen till bubbelvatten i Sodastreamern. Fint, rent, fräscht.

Japp, det var det dagboksinlägget det!
Hoppas ni har det bra!

15 kommentarer:

 1. Vilken vulgärt, vidrigt, krispigt underbar människa du är! Önskar att mina dagar vara lika spännande och fyllda av action.

  Hurra för dig!

  SvaraRadera
 2. Hahahaha, lika underbar som vanligt.

  SvaraRadera
 3. Haha jag hade lätt velat tillbringa ett par dagar med dig. xD låter väldigt spännande :D

  SvaraRadera
 4. Jag köpten en snordyr brunutansolkräm förra året som faktiskt luktar kola (alltså kola, inte kola) när man har den på sig. Man får akta sig innan di små börjar slicka på en för man både ser ut och luktar som nåt man kan äta till glass. True Story!

  SvaraRadera
 5. Lika skön som vanligt. Gillar bilden stridspilot i ledig klädsel. Passar som handen i handsken. Lite galen men ändå inte...hehe

  SvaraRadera
 6. Jag tror att snåla människor gråter när de skiter...?

  SvaraRadera
 7. Ja då fick jag mig ett asg igen. Du är fenomenal på att vara äcklig:-) Svamp- och sodstreamerstoryn är ju så himla bra - och genomtänkt;-)

  SvaraRadera
 8. HAHAHAHAHA, du är så sjukt underbar och man fattar inte helt vart allt poppar upp i skallen på dig, men...vill man ha ett asgarv, ja då är du BÄST!!!

  SvaraRadera
 9. Jag har alltid tänkt att Curt-Erik Holmkvist är ett pervo. Så var det alltså.

  SvaraRadera
 10. Vanligtvis är jag tvungen att vada i kantareller innan jag kan få något som liknar acceptabel bensvamp.

  SvaraRadera
 11. Vilket härligt, spännande och rikt liv du lever! :D

  SvaraRadera
 12. Haha, du är för rolig du!!:D Fast nej, det menar jag ju inte ju... inte FÖR rolig.. Ja, du fattar va?! Bra!:D

  SvaraRadera
 13. tack för att ni skriver så underbara kommentarer!!!!

  SvaraRadera
 14. Det här var galet kul!
  Du är bäst!

  SvaraRadera