Som när jag bloggade om MER med sin text på förpackningen: "Med kärleksfull fruktjuice". Till skillnad då mot den hatiska, sociopatiska eller diktatoriska fruktjuicen....
Daniel, man SKA lägga nybakat bröd i frysen och inte i kylen! Detta gör man för att brödet ska hålla sig saftigt och gott, gör man inte det så blir det torrt väldigt snabbt. MEN. Jag skulle inte kalla mitt frysta bröd för nybakat, eftersom jag anser att riktigt nybakat är när de fortfarande när de har litelite värme kvar, alternativt innan de hunnit bli torra i rumstemperatur :)
Jag har läst någonstans att affärer köper in "bakämne/deg" som har hållbarhet upp till 1 år. Av detta bakar de "nybakat" bröd. Så nybakat vet i sjutton om det är.
I min lilla affär jag besöker stod det "Onödigt god chocklad" :)
Inte för att jag vill baktala någon, men min affär förvarar deg i frysen, som sedan förvandlas till nybakt i ugnen. Vi får väl vänja oss vid att allt nytt är gammalt, och att tiden inte existerar. God helg!
Aldrig hört talas om kalljäst bröd? Fast, det är nog inte det som menas här...Nyfryst kanske är ett bättre ord i sammanhanget. Annars tycker jag att DU Bajsis är ett fynd! För 12 spänn! .-)
Det är jag som är Bajsugglan!
Jag skiter ur mig dumheter och klok skit! Humor när den är som renast men ändå smutsigast!
Här får du läsa om analbingo och Whoppie Goldbergs favorithamburgare. Du får även reda på att det finns folk som snor fiskar från pensionärsgubbars rullatorer. Och du får träffa mina karaktärer Astmafågeln, Tomtesven och Kulturräva!
Välkommen till dårhuset!
Om du vill kontakta mig är min e-post:
pennysen@gmail.com
Måste vara jobbigt att stå i frysen och baka.
SvaraRaderaEh... ja. Så kan man också säga...
SvaraRaderaDen var ju underbar!
SvaraRaderaMen varför sätter man fräscht bröd i frysen? Kylskåpet vetja!
SvaraRaderaHahaha...
SvaraRaderaVilken miss. ;)
Jag har förresten alltid undrat varför alla handlare måste sätta ordet "färsk" på sina skyltar. Vad skulle maten annars vara? Rutten?
"färska jordgubbar 20 kr/litern" Jahaaaa? Vad tar ni för de ruttna då? Liksom..
Ja, man märker ju att det är bak-grejer de håller på med, eftersom de uppenbarligen tänker med röven när de skriver sina skyltar!
SvaraRaderaSom när jag bloggade om MER med sin text på förpackningen: "Med kärleksfull fruktjuice".
SvaraRaderaTill skillnad då mot den hatiska, sociopatiska eller diktatoriska fruktjuicen....
Ha ha :)
SvaraRaderaDet är klart att bullarna känner sig utfrysta och vill hitta nya hem om de ligger i frysen :( :)
SvaraRaderaSv: Klart att jag är bäst, i alla fall på min gata i förorten
Daniel, man SKA lägga nybakat bröd i frysen och inte i kylen! Detta gör man för att brödet ska hålla sig saftigt och gott, gör man inte det så blir det torrt väldigt snabbt.
SvaraRaderaMEN. Jag skulle inte kalla mitt frysta bröd för nybakat, eftersom jag anser att riktigt nybakat är när de fortfarande när de har litelite värme kvar, alternativt innan de hunnit bli torra i rumstemperatur :)
Jag har läst någonstans att affärer köper in "bakämne/deg" som har hållbarhet upp till 1 år. Av detta bakar de "nybakat" bröd.
SvaraRaderaSå nybakat vet i sjutton om det är.
I min lilla affär jag besöker stod det "Onödigt god chocklad" :)
Inte för att jag vill baktala någon, men min affär förvarar deg i frysen, som sedan förvandlas till nybakt i ugnen. Vi får väl vänja oss vid att allt nytt är gammalt, och att tiden inte existerar. God helg!
SvaraRaderaAldrig hört talas om kalljäst bröd? Fast, det är nog inte det som menas här...Nyfryst kanske är ett bättre ord i sammanhanget. Annars tycker jag att DU Bajsis är ett fynd! För 12 spänn! .-)
SvaraRaderaKlockrent. Jag är lite smått beroende av dumma lappar.
SvaraRaderaHahahaa, precis som man vill ha det!
SvaraRaderaNämen!
SvaraRaderaVilken fin blogg hon har då, Bajsugglan!