lördag 2 maj 2009

Dagens outfit


Ja, så här snygg kan jag vara en sommardag, speciellt när jag ska på maskerad. Iklädd denna mundering blev jag bemött av diverse oroliga, tvetydiga, blickar på stan. Inne på stationen viskade folk och skrattade, och när jag skulle köpa tågbiljett berättade jag för kassörskan att jag skulle på maskerad "puh, villken tur, sa hon, jag trodde inte du mådde riktigt bra..". Folk trodde allvarligt jag hade rymt från någon inrättning.

5 kommentarer:

 1. Nej, den här bilden verkar ingen förstå sig på! En kompis frågade mig om jag försöker se ut som Stefan i Stefan-o-Krister här, men nej, det gör jag inte! Jag försöker bara se ut som- ja det är det man inte vet! en mindre lyckad maskeradutyrsel rätt och slätt! en dumskalle med vinterluva, flaskbottnar till glasögon o för stora mysbyxor!

  SvaraRadera
 2. Ååååå vilken nostalgi!! Att dessa små humortofflor har trampat på pappaAffes välgödslade gårdsplan är en välsignelse. Kramar Elin Fr

  SvaraRadera
 3. oj, oj, kan verkligen inte fortsätta vara inne på bajsugglan på arbetstid, min chef undrar varför jag skattar så mycket förmig själv! Inte kostigt att folket på centralstationen dog av skratt när du dök upp i denna utstyrsel!!

  SvaraRadera
 4. Ha ha! :D Helt underbart! Jag vill se mer folk i såna outfits, alla ser så väldans perfekta ut nuförtiden, inte roligt alls. =)

  SvaraRadera
 5. hahahah...du ser helt wecko ut :-) Ett rektigt orginal! // Jilly

  SvaraRadera