måndag 31 augusti 2009

Fuglesang den lille lirarn

Jaha, nu har Krister kommit fram till rymdstationen ISS. Ja vissa har´t bra på jobbet, vissa tycker tydligen det är gött att åka runt i en rymdfärja för skattepenga´och och softa runt i rymden.
Undrar hur utvecklingssamtalen ser ut på jobbet, "Ja, Krister, du säger att du är väldigt bra på att skjuta upp. Är det heroin du tänker på då eller??"

söndag 30 augusti 2009

Knäppa rubriker

Jag läste en tveksam rubrik i Aftonbladet häromdagen;
"Gravid med sitt fjortonde barn".
Hm, det var ju lite obehagligt förstås, att hon legat med sitt fjortonde barn...

lördag 29 augusti 2009

Adam och Evas underkläder??

Jag har funderat på en sak länge;
Eva och Adam hade ju löv framför sina kön, i alla fall på alla bilder man sett. Antingen är det bara så på bilderna, för att de vill censurera sina egna kön för oss glosögda tvåtusentalsmänniskor, eller så bar de alltid de där löven, kanske för att de var alldeles för dyrt med underkläder på den tiden?
Och där kommer min fråga in: hur fick de fast löven? Sitter de i någon slags snöre runt midjan? eller sitter de fast ändå, av någon slags kroppsvätska till exempel?? eller är det i symbios med naturen som lövet fastnar av sig självt?
Tacksam för förslag.

fredag 28 augusti 2009

Lillfrasets bebis-blogg! (1)


Det finns så mycket pappabloggar och mammabloggar nu för tiden. Varför får aldrig bebisarna själva en möjlighet att uttrycka sina åsikter och tankar? Här kommer Lillfrasets blogg, en bebis som inte skäms för sig!

"Lillfrasets bebisblogg. Tisdag 23 aug, kl 20.05.
Idag sket jag ner mig två gånger, ammades lite. Sen for jag omkring i någon slags barnvagn och studsade upp och ner på kullerstenarna. Sen minns jag inget för sen somnade jag. När jag vaknade var det barnprogram men det är jag för liten för så det får jag inte se. Jag återkommer en annan dag. Då ska jag redogöra för veckans matsedel som verkar bli måndag: mjölk, tisdag: mjölk, onsdag: mjölk, ja ni förstår ju. Så jävla tråkigt. Så totalt inskränkta okreativa föräldrar. Hej så länge. Lillfraset"

torsdag 27 augusti 2009

Lussegubba´


När vi var små lussade vi. "Lussa" i bemärkelsen klä ut sig och gå runt i bygden och tigga godis och pengar (Klementiner och pepparkakor gjorde sig icke besvär!).
Alltså inte trams som luciakronor och stjärtgossestrutar, utan den gamla hederliga västgötska traditionen som bygger på att gubba´gick runt utklädda och tiggde brännvin.

En lussekväll när vi knackade på hos folk i grannbyn, blev vi inte insläppta. Tanta´stod i dörren och fräste att hon inte släpper in zigenare!!
Ja, men ni ser ju själva! Jag är ju sjukt lik en "zigenare"!!

tisdag 25 augusti 2009

Kiss eller bajs - vilket är dyrast?

Man läser ju titt som tätt att folk åker fast när de urinerar på offentlig plats. Men man hör sällan om någon som bajsar på offentlig plats. Är det olika straffskala på det tro? Är det lika illa både och, eller är det värre att släppa ifrån sig avföring än att urinera? typ 100 kr dyrare? Om det kostar en 5:a att gå på toa kan det ju nästan vara värt det..
Eller i och för sig, tråkigt om man blev påkommen och det stod följande i polisrapporten: "Vederbörande ertappades med avföring på allmän plats.."

måndag 24 augusti 2009

SPy-katten


Hej! Jag är en katt med maginfluensa. Säg inte att jag ska dricka avslagen sockerdricka för det gör jag bara inte, jag dricker hellre mitt eget kiss.
Det är tröttsamt att kräkas hela tiden. Jag vill ju ut och jaga råttor och röka hasch. Vad göra?

lördag 22 augusti 2009

Äta penisar?


Du tror kanske att bilden är hämtad från en fabrik i Kina med serietillverkning av penisar? Men nej. Det är bara ett gäng vårrullar.

Dock har vi sjuttio och åttiotalister växt upp med informativa barnprogram som visat hur man tillverkar diverse saker.
"Bröderna Olsson" till exempel, där de visade hur ett barn blir till. Man fick se en fabrik där tanter stod och plockade ihop kroppsdelar på plastdockor!

Dock reviderade de detta, och visade strax därefter en film om en man och kvinna som gick ut och kastade löv i en park och kramades och sedan blev det barn!
Det där stämmer ju inte alls. Barnen kommer ju med storken. Det vet ju alla.

torsdag 20 augusti 2009

Bajshanden


Fan vad tröttsamt det är när toapappret är slut...

onsdag 19 augusti 2009

Utklädning!

Jajamen! Eva och jag har alltid gillat att klä ut oss! Det är lite tvetydigt vad vi klätt ut oss till, men snyggt är det! eller hur?

tisdag 18 augusti 2009

Sjöpung


Jag hittade ett roligt havsdjur häromdagen; sjöpung! Visst är det ett snyggt namn?! Snyggare än sjöko till och med! Jag tänker mig att det ser ut som på bilden ungefär, en pung med klotögon.
Undrar om Krister Sjögrens favoritdjur är sjöpung?

måndag 17 augusti 2009

"Efterlysning"

"Hej! Vi hängde bredvid varann på korset i Golgata den där soliga dagen! Var tog du vägen? Jag skulle vilja ses och ta en fika eller nåt! Mvh jag-som-hängde-bredvid"

lördag 15 augusti 2009

Sjuka accessoarer

Tänker på roliga accessoarer man har växt upp med. En var åttiotalsklassikern "förbannade måsar" , en svart keps med vita fågelbajsfläckar på.
Den andra var en keps som min kompis lillebror (!) hade, där det stod "Killar är som toaletter, antingen upptagna eller fulla med skit!"
Den tredje grejen var ett par underbyxor som min kompis köpt från Arvingarnas fanklubb, med texten "Arvingarna - tonerna som tränger in"!!

torsdag 13 augusti 2009

Puff eller knack?


Kinapuff eller Kinaknack. Det är frågan.

måndag 10 augusti 2009

Klamydiakoalan


Den världskända koalan Sam som man kunnat se på internet, drickandes ur vattenflaska efter att hon räddats ur en brand, har nu dött i klamydia.
Om hon inte knullat runt så förbaskat så kanske hon inte dragit på sig den där gamla klamydian...

söndag 9 augusti 2009

Svampskola

Ja, nu har hösten kommit och det vimlar av svampar i skog och mark. För er som är lite osäkra på vilka svampar man ska plocka och vilka man inte ska plocka kan jag bara säga: välj de röda med vita prickar! De är jättegoda! Passar i såväl stuvningar som på smörgås och ger en lite syrlig smak!

fredag 7 augusti 2009

Transan - nu ännu galnare!


Häromsistens la jag upp en bild från min barndom där jag såg ut som en transa. Kanske borde det i mitt fall snarare heta tramsa! för se här, jag hittade ett foto till! Det blev tydligen bara galnare ju längre fotosessionen gick! Ögonen är ju på väg att ploppa ut!! Jag ser galen ut!!